SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA :: Semberija INFO ::

 

SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA


Šetnjom kroz grad i lijepljenjem prvog plakata, SNSD je krenuo u kampanju, koju, kako je istakao nosilac liste Nedeljko Ćorić, „vode od dana od kad i postoji stranka.“

-Naša kampanja traje svaki dan u godini, jer je kampanja za običnog čovjeka, kampanja kojoj želimo da unaprijedimo naš grad i našu Republiku Srpsku. Znamo svoj cilj, imamo svoj pravac i na koji način želimo da Bijeljinu i Republiku Srpsku  napravimo još boljim mjestom za život.
Siguran sam da će SNSD i snaga naše stranke, koja će oko sebe okupiti sve relevantne političke faktore, simpatizere, članove i sve građane koji žele da se okupe oko zajedničke ideje da Bijeljina krene u pozitivnom smjeru i da bude grad dostojanstven za svakog čovjeka koji živi u njoj. Siguran sam da će SNSD u ovoj kampanji pobijediti za Bijeljinu, za Republiku Srpsku, a siguran sam i da će naš zajednički kandidat za gradonačelnika Mićo Mićić biti pobjednik izbora.


Takođe, znamo da ćemo nakon ovih izbora formirati jednu stabilnu političku skupštinsku većinu, koja će imati kapacitet da opravda povjerenje građana. Naši građani mogu da očekuju da će naredne četiri godine moći da ostvare i ciljeve o kojima su nekada maštali“, rekao je Ćorić i dodao da je cilj SNSD da dobiju 15. 000 glasova i 10 odborničkih mandata u lokalnom parlamentu.

Semberija info