OČEKUJU FER KAMPANjU I POBJEDU


Lijepljenjem prvog plakata, Srpska demokratska stranka, počela je predizbornu kampanju, a nosilac odborničke liste Tomica Stojanović, istakao je da kreću sa „pozitivnom kampanu tokom koje će sa sugrađanima razgovarati o projektima, planovima i programima koje je ova stranka uvijek imala i sa akcentom na čovjeka kao pojedinca“.


-Naši građani treba da znaju da ćemo prije svega, misliti prvo na njih, a potom na sve druge stvari. Cilj nam je takođe da kampaanja bude u fer i korektnoj atmosferi, a očekujemo dobre izborne rezultate. Dosadašnji pokazatelji govore da SDS nije oslabljena, šta više, sa novom mladom energijom je ojačana“, rekao je Stojanović i naglasio da je siguran i u pobjedu kandidata SDS i PDP Ljubiše Petrovića. Kandidat SDS Mirjana Orašanin čestitala je početak kampanje svim učesnicima u izbornom procesu.

-Zamolila bih naše sugrađane za strpljenje da saslušaju šta političke partije imaju da predoče i predlože tokom kampanje i da na dan izbora glasaju za one koji su po njihovoj mjeri i osoba koja može da ih predstavlja“, rekla je Orašanin. Ona je čestitala početak kampanje i drugim kandidatima za gradonačelnika Bijeljine uz poruku da SDS zna da sa svojim i PDP kandidatom Ljubišom Petrovićem pobjeđuju.Zajednički kandidat SDS i PDP za gradonačelnika Ljubiša Petrović je naglasio da će voditi pozitivnu i korektnu kampanju.

-Naglašavam da se nisam kandidovao ni protiv koga. Kandidovao sam se za građane Bijeljine i obećavam im da ćemo ovih mjesec dana disati kao jedno, a svakako i nakon 15. novembra. Zasukaću rukave, pocijepati đonove i kod svakog građanima doći sa stranačkim kolegama sa novom energijom i dobrom namjerom, da ih saslušamo, ponudimo pojedninačna i sistemska rješenja“, rekao je Petrović i naglasio da je uvjeren da će zajedno sa narodom, Bijeljina i Republika Srpska bitipo mjeri svih.

Semberija info