SAOPŠTENjE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA SDS SEMBERIJA – MIĆO MIĆIĆ :: Semberija INFO ::

 

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA SDS SEMBERIJA – MIĆO MIĆIĆ


Iako još uvijek nisu svi glasovi prebrojani i čekaju se glasovi pristigli putem pošte, čestitam mom protivniku Ljubiši Petroviću, kandidatu SDS-PDP, na dobrom rezultatu i vjerovatnoj pobjedi na jučerašnjim izborima za gradonačelnika Bijeljine.

Zahvaljujem svim građanima Bijeljine koji su me svojim glasom podržali. Mnogobrojne poruke podrške me obavezuju da ostanem prisutan u političkom životu Bijeljine i svojim iskustvom pomognem jačanju SDS Semberija i doprinesem stvaranju dobre atmosfere za život i rad u našem Gradu.

Nažalost, nismo uspjeli da osiguramo nastavak razvoja Bijeljine na način kako smo ga mi vidjeli i zamišljali. Ono što raduje je da su građani Bijeljine prepoznali potrebu za postojanjem jake lokalne stranke sa sjedištem u Bijeljini. Kandidati SDS Semberija su ostvarili odličan rezultat za svoj prvi nastup kao članovi nove stranke na izborima i ja im na tome čestitam. Građani su potvrdili našu odluku da je Bijeljini potrebna takva stranka koja će osigurati razvoj Bijeljine i čitave Semberije. Za nas u SDS Semberija tek počinje prava borba za interese Bijeljine i Semberije.
                                        
STRANKA DEMOKRATSKE SRPSKE
SEMBERIJA – MIĆO MIĆIĆ