SLATKI DAN U ORGANIZACIJI ŽENA UJEDINjENE SRPSKE BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

SLATKI DAN U ORGANIZACIJI ŽENA UJEDINjENE SRPSKE BIJELjINA


Članice Aktiva žena Ujedinjene Srpkse Bijeljina su danas u centru grada promovisale ciljeve i program Ujedinjene Srpske. U skladu sa epidemiološkim mjerama druženje je trajalo čitavo popodne, uz posluženje koje su pripremile članice Aktiva žena.


Veoma sam zadovoljna druženjem sa našim Bijeljincima. Pokazali su zanimanje za naš rad. Jedini način da se pomogne ljudima i da se unaprijedi nešto u našem gradu jeste da saslušamo koji su to problemi. Znam da je mnogima dosta iste priče pred izbore, da ne vole kada im u ruke dajemo propagandni materijal ili kada lijepimo plakate, ali ako jedna stranka kao sto je Ujedinje Srpska tako rapidno raste, a nismo imali odbornika, onda su prepoznali da su drugačiji i da nismo svi isti”, istakla je Branka Stevanovic, predsjednica Aktiva žena Ujedinjene Srpska Bijeljina.

Podršku današnjoj akciji žena iz Ujedinjene Srpske Bijeljina je dao i aktiv žena iz Brčkog.

Našoj akciji su se pridruzile i članice Aktiva žena iz Brcčog sto mi je posebno drago. Saradnja među gradovima treba da postoji, razmjena iskustava i mišljenja je značajna za svaki posao, a za politiku najviše“, istakla je Stevanovićeva.


(Moja Bijeljina)