GRAD BIJELjINA MORA DA ZADRŽI MLADE JER SU ONI BUDUĆNOST  :: Semberija INFO ::

 

GRAD BIJELjINA MORA DA ZADRŽI MLADE JER SU ONI BUDUĆNOST 


Kandidati sa liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Bijeljina, Nada Stančić, dr Aleksandar Stevanović i Stanislav Milošević organizovovali su danas štand isred tržnog centra Fortuna u Bijeljini gdje su dijelili promotivni materijal i informisali  građane o programu djelovanja, idejama za koje se zalažu i konkretnim rješenjima za pojedina pitanja.  

"Zalagaću se za bolji život građana Bijeljine jer smatram da to može mnogo bolje nego do sada. Prvi put sam na odborničkoj listi zahvaljujući mom direktoru prof.dr Zlatku Maksimoviću  koji je imao povjerenja u mene i ja ću se truditi da to povjerenje opravdam , rekla je odbornički kandidat Nada Stančić, specijalista strukovna medicinska sestra .Ona je dodala da će svoje aktivnosti usmjeriti ka promociji zdravlja, kao najvažnijeg resursa socijalnog, ekonomskog i ličnog razvoja te istakla značaj sestrinske profesije kao stuba zdravstvenog sistema.
                                     
Kandidat za odbornika dr Aleksandar Stevanović je istakao da grad Bijeljina mora da zadrži mlade ljude jer su oni  budućnost, ali u isto vrijeme ne smije se zapostaviti i najstarija populacija. " Moramo da stvorimo bolje uslove koje će privući mlade ljude, omogućiti nova radna mjesta, jer Bijeljina je grad budućnosti, a bez mladih budućnosti nema. Ako imamo stabilnu ekonomiju i penzije će biti sigurne, čime ćemo osigurati i egistenciju naših najstarijih sugrađana, izjavio je odbornički kandidat dr Aleksandar Stevanović. On je rekao da su na štandu naprisutniji bili mlađi sugrađani koje je zanimao program zapošljavanja, a da su penzioneri najviše zabrinuti za zdravlje i redovne penzije.