KONFERENCIJA SDS: ŽELIMO BIJELjINU I REPUBLIKU SRPSKU PO MJERI SVIH GRAĐANA :: Semberija INFO ::

 

KONFERENCIJA SDS: ŽELIMO BIJELjINU I REPUBLIKU SRPSKU PO MJERI SVIH GRAĐANA


Članovi Srpske demokratske stranke u Bijeljini, zadovoljni su odzivom građana u mjesnim zajednicama, što je, kako je istaknuto na konferenciji za novinare, “dobar znak da narod zna i cijeni prave vrijednosti”. 

Nosilac liste SDS u Bijeljini, Tomica Stojanović, rekao je da će SDS narednih dana, s obzirom na nove preporuke Instituta za javno zdravstvo RS, kampanju voditi u skladu sa tim, ali će svakako naći način da imaju kontakte sa građanima. On takođe smatra da se mnogo sredstava troši na propagandni materijal, što je, kako je rekao, “nepotrebno, jer bolje je sredstva usmjeriti za pomoć ugroženom stanovništvu”. 



Predsjednik SDS Mirko Šarović istakao je da je Bijeljina uzdanica i pravo mjesto SDS-a.
- Ovaj grad je grad SDS-a, a ne pojedinca. Došli smo u Bijeljinu, ds podržimo kandidata za gradonačelnika Ljubišu Petrovića i listu SDS-a. Vjerujemo u njega i pravi je izbor, jer je pošten, mlad, ima karakter, pouzdan je i potiče iz čestite porodice”, rekao je Šarović i dodao da je ova stranka, za načelnike i gradonačelnike predložila više od 20 mladih ljudi.

- U mladim ljudima je budućnost i perspektiva, a predložili smo i četiri dame kao kandidate za načelnice opština”, rekao je Šarović i naglasio da se ova stranka zalaže za Republiku Srpsku po mjeri svih građana.

Kandidat za gradonačelnika Ljubiša Petrović je naglasio da prema narodu ide sa ispruženom rukom i otvorenim srcem.
- Krajnji cilj mi je da olakšamo život svakom pojedincu u našem gradu i uvjeren sam da naš narod to vidi i osjeti. Poštovaćemo mjere Instituta za javno zdravstvo RS, ali moram da naglasim da smo veoma bliski sa našim građanima i osjetimo njihov puls. Zajedno ćemo izgraditi Bijeljinu i Republiku po mjeri svih naših građana”, rekao je Petrović.

Koferenciji su prisustvovali i potpredsjednik SDS Rado Savić i član predsjedništva SDS Mladen Bosić.

​Semberija info - O.Stjepanović