VOJIN MITROVIĆ: ZA SNAŽNU I STABILNU SRPSKU PODRŠKA DODIKU I CVIJANOVIĆEVOJ :: Semberija INFO ::

 

VOJIN MITROVIĆ: ZA SNAŽNU I STABILNU SRPSKU PODRŠKA DODIKU I CVIJANOVIĆEVOJ


Nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je da građani 2. oktobra glasaju za SNSD, Milorada Dodika i Željku Cvijanović, za budućnost svoje djece i Republike Srpske, nasuprot onima koji rade na urušavanju Srpske, za unitarnu BiH.

„Alternativa bi da u Sarajevu proda svoj narod. Zato , nemojte 2. oktobra prodati svoje živote i sudbinu u naredne četiri godine. Oni koji ih plaćaju su oni koji su bombardovali Republiku Srpsku i Srbiju, a samo izdajnici uzimaju pare od neprijatelja“, istakao je Mitrović.

Govoreći na velikoj tribini SNSD-a u Ugljeviku kojoj su prisustvovali i Milorad Dodik i Željka Cvijanović, Mitrović je izjavio da su Dodik i Cvijanovićka jedini pravi izbor koji ima Republika Srpska da bi ostala jaka, stabilna i prosperiteta i da bi nam djeca živjela u miru.

“Pred nama su teška i ozbiljna vremena. SNSD ima provjerene, pouzdane i kvalitetne kandidate, prepoznatljive u narodu, a to su Milorad Dodik za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH. Narod ih cijeni po djelima i zato će dobiti podršku Semberije i Republike Srpske”, naglasio je Mitrović, ministar prometa i komunikacija BiH.

Prema njegovim riječima, sa druge strane imamo istrošenog političara Mirka Šarovića i amatere - Jelenu Trivić koja bi u ovom trenutku da se uči politikom i da se igra sa Republikom Srpskom.

“Ne smijemo im dati glas, ne smijemo dozvoliti da se igraju sa Republikom Srpskom zbog svih onih koji su dali živote za Republiku Srpsku i zbog budućnosti naše djece”, istakao je Mitrović.
 

On je poručio da su odgovorni ljudi kojima je cilj jaka, stabilna i prosperitetna Republika Srpska i koji misle na svoj narod, bez obzira da li su u Banjaluci, Sarajevu, Briselu ili Vašingtonu, Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

“Oni slušaju svoj narod i donose ispravne odluke za Republiku Srpsku i svaku lokalnu zajednicu, bez obzira da li su u njima na vlasti pozicija i opozicija. Imamo ovdje moju dragu Bijeljinu gdje se najbolje vidi ko i šta je uradio, a to nije SDS nego Vlada Republike Srpske”, rekao je Mitrović.

On je naglasio da Dodik i Cvijanovićka njeguju stara prijateljstva i grade nova, sa Rusijom, Kinom, Mađarskom, Turskom i bratskom Srbijom, zahvaljujući Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću.

Mitrović je prije tribine u Ugljeviku prisustvovao i svečanoj sjednici Skupštine Grada Bijeljina, povodom Dana Bijeljine, kojoj su prisustvovali i Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

Mitrović je, nakon Ugljevika, prisustvovao i centralnoj tribini svih stranaka okupljenih oko Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” na gradskom bijeljinskom trgu sa koje je poslata jedinstvena podrška Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske i Željki Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH, sa porukom “Jer volimo Srpsku”.