Tribina SNSD u Dašnici: NAROD ĆE DATI GLAS ZA SRPSKU I PROVJERENE POLITIČARE - DODIKA I CVIJANOVIĆEVU :: Semberija INFO ::

 

Tribina SNSD u Dašnici: NAROD ĆE DATI GLAS ZA SRPSKU I PROVJERENE POLITIČARE - DODIKA I CVIJANOVIĆEVU


Na predstojećim  izborima trebalo bi da glasamo za jaku i stabilnu Republiku Srpsku, za političare koji će u Banjaluci graditi bolju, ljepšu i prosperitetniju Republiku Srpsku, a u Sarajevu zastupati svoj narod  i neće donijeti nijednu odluku protiv srpskog naroda, poručio je večeras nosilac poslaničke liste SNSD Bijeljina iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović.On je na tribini u Mjesnoj zajednici Dašnica-Bijeljina rekao da se u Banja Luci Srpska gradi, a u Sarajevu brani. Zato u Banjaluci treba biti Milorad Dodik kao predsjednik Republike Srpske, a u Sarajevu Željka Cvijanović kao  srpski član Predsjedništva BiH.

Mitrović je naglasio da su oni provjereni ljudi, lideri  koji su u prethodnom periodu pokazali da znaju kako stići do cilja – jake i stabilne Republike Srpske.

"Nasuprot njima imamo Mirka Šarovića koji bi u Sarajevu da proda Republiku Srpsku i ostvari vjekovnu želju političkog Sarajeva i Alije Izetbegovića koju želi Zapad  - unitarnu BiH . Isto tako, sa druge strane imamo Jelenu Trivić koja bi u Banjaluci da se igra Republikom Srpskom, a Srpska nije igračka", rekao je on.

Zbog toga će, naglasio je Mitrović, 2. oktobra narod Semberije glasati za Milorada Dodika za predsjednika Srpske i Željku Cvijanović za člana Predsjedništva BiH. To je , kako je istakao, garant opstanka Republike Srpske, to je garantovano dobra budućnost i za našu djecu i naše potomke.

Kandidat SNSD za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić rekao je večeras da ove dane obilježava sve veća podrška SNSD, a jedan od najvažnijih događaja je, posjeta predsjednika Dodika predsjedniku Putinu."Ono što nimalo ne iznenađuje je da taj događaj jednako nervira i opoziciju i političko Sarajevo koje u tome samo pronalaze određene probleme. Mislim da je važna poruka građanima Srpske da će se gas u narednom periodu biti po povoljnoj ekonomskoj cijeni koju ima samo Republika Srpska u odnosu na cijelu Evropu, na cijeli region. Ono što je važno za naš narod u vremenu krize energenata mi imamo izvjesno snabdijevanje i dočekujemo spremno zimu", rekao je Ćorić i dodao da je ovih dana  čuo kratak i dobar vic u Banja Luci koji glasi: Šarović i Trivićka bili kod Putina.

On je poručio  građanima da, s obzirom da prepoznaju politike SNSD-a i sve kroz šta su nas u teškim trenucima vodili Cvijanovićeva i Dodik, upravo njima daju svoj glas 2. oktobra daju.


 
Slaven Ristić, osnivač Republičke stranke Srpske kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini iz Izborne jedinice šest, je zapitao građane koliko su ozbiljni oni iz opozicije kao Šarović i Trivićeva  koji na ovim izborima nastupaju sa parolom „živjećeš bolje“ i to u vrijeme kada se i Evropa i čitav svijet pripremaju za vrijeme kada će svi živjeti gore.

„Oni nemaju gas ni energiju, a nama neko nudi priču izaberite nas i živjećete bolje. Zamislite takve poruke. Dvadeset godina sam u međunarodnom bezbjednosnom sektoru. Znam šta oni spremaju i da me opozicija traćila da me vidi na ovim izborima. Evo me gospodo. Sve te trikove znam i oni to neće moći raditi ovdje u mojoj državi koju ću znati da zaštitim i hoću“ rekao je Ristić koji je i magistar međunarodnih odnosa.
Ristić je živio i završio osnovnu školu u Mjesnoj zajednici Dašnica naglasio je da su političari kao Milorad Dodik zaslužni za razvoj Bijeljine, Semberije i Republike Srpske.„Ovdje sam i da kažem šta treba još da bude izgrađeno, a treba da bude izgrađena ozbiljna sportska dvorana, ozbiljan kulturni centar sa teatrom, treba da ulažemo u sport i kulturu. Ova naša Bijeljina ima ogroman potencijal i drago mi je što večeras vidim večeras mnogo omladine, tu sam zbog njih, tu smo zbog njih jer njima ostaje sve što izgradimo. Vratio sam se u Srpsku da gradimo, i došao u Dašnicu  gdje je bilo izazovno kanalom doći u osnovu školu“ rekao je Ristić.Tatjana Perić, kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest, koja stanuje u Mjesnoj zajednici Dašnica, poručila je građanima da će SNSD učiniti sve da joj vrati život dostojan čovjeka.

"Očekujemo da će nas građani Danice kao i dosad podržati na izborima, a najvažnije je da 2. oktobra daju svoj glas Željki Cvijanović i Miloradu Dodiku. Političarima koji već godinama vode i bore se za Srpsku i njene građane", rekla je Perićeva.