SNSD BIJELjINA: SVI SU JEDNAKI, MITROVIĆ NIJE "DAO SNAŽNU PODRŠKU JEDNOM OD KANDIDATA" :: Semberija INFO ::

 

SNSD BIJELjINA: SVI SU JEDNAKI, MITROVIĆ NIJE "DAO SNAŽNU PODRŠKU JEDNOM OD KANDIDATA"


Gradski odbor SNSD Bijeljina ograđuje se od tvrdnji iznesenih u pojedinim medijima na području Bijeljine, da je nosilac liste kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske Vojin Mitrović, „dao snažnu podršku jednom od kandidata sa liste SNSD“.

Sigurni smo da tako nešto nije izgovoreno, ili je barem redakcijskom obradom teksta, odnosno željom urednika da napravi atraktivan naslov, došlo do ove greške.

Za Gradski odbor SNSD Bijeljina ovo je krupna greška, jer je u suprotnosti sa osnovama naše kampanje, odnosno našim snažnim političkim principima, po kojima su svi kandidati SNSD Bijeljina apsolutno isti.

Uvjereni smo da je naša lista prepuna izuzetno kvalitetnih kandidata, i da članstvo SNSD-a, kao i građani Bijeljine, sigurno neće pogriješiti davanjem podrške bilo kom kandidatu sa naše liste.

Na predstojećim izborima, uz pobjedu Milorada Dodika i Željke Cvijanović, u Narodnoj skupštini Republike Srpske biće sigurno dosad najveći broj narodnih poslanika iz SNSD. Svi oni za našu partiju su podjednako dobri i najmanje je važno ko će to individualno biti.

Pobjeda će biti zajednička, JER VOLIMO SRPSKU!