Sastanak Izvršnog odbora RSS: Dokazali smo snagu, nastavljamo još jače :: Semberija INFO ::

 

Sastanak Izvršnog odbora RSS: Dokazali smo snagu, nastavljamo još jače


Republička stranka Srpske održala je sinoć u Bijeljini sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojem su analizirani rezultati Slavenka Ristića, kandidata RSS na listi SNSD-a za poslanika u NSRS, a iz ove najmlađe političke partije u Semberiji poručeno je da više od 9.000 dobijenih glasova dokazuje da je RSS s pravom stekla epitet nove energije na političkoj sceni Republike Srpske.



Ristić je zahvalio svima koji su ga podržali i istakao da će RSS nastaviti svoj politički put otvorenosti ka ljudima kojima je dobrobit društvene zajednice važniji od ličnih interesa.

- U našoj prvoj kampanji vratili smo ljudima nadu i dokazali da se iskren rad, trud i poštenje isplate – naveo je lider RSS.

Predsjednik Izbornog štaba Darko Mitrić naglasio je daće RSS do kraja mjeseca završiti analizu protekle izborne kampanje, kako bi uvidjela ono što je urađeno dobro, kao i ono što se može unaprijediti.

- Svjesni smo uspjeha koji je postigao naš kandidat, ali već drugog dana nakon izbora nastavili smo da radimo kao i proteklih godinu dana – predano, sa jasnim idejama i ciljevima – naveo je Mitrić. 


RSS