ASFALTIRANjE LOKALNOG PUTA U TUTNjEVCU FINANSIRALA OPŠTINA UGLjEVIK SA 70.000 KM :: Semberija INFO ::

 

ASFALTIRANjE LOKALNOG PUTA U TUTNjEVCU FINANSIRALA OPŠTINA UGLjEVIK SA 70.000 KM


U ugljevičkoj mjesnoj zajednici Tutnjevac u toku je asfaltiranje 600 metara lokalnog puta u zaseocima Lazići i Šešlići za šta je iz lokalnog budžeta obezbijeđeno 70.000 KM, rekao je načelnik Ugljevika Vasilije Perić nakon posjete gradilištu.



"Stvaramo povoljnije i kvalitetnije uslove života jer smo svjesni da možemo održati stanovništvo na ovim prostorima samo ako radimo ovakve projekte, koji znače bolji život i u ruralnim krajevima", rekao je Perić novinarima.

On je dodao da je Tutnjevac poznat voćarski kraj i da je u toku ove sezone izvezeno 2.500 tona šljive na evropsko tržište.

Mještanin Slaviša Jović zahvalio je rukovodstvu opštine Ugljevik za izgradnju infrastrukture i naveo da je asfaltni put važan stanovništvu i da im olakšava svakodnevne obaveze.

Inicijatori ovog projekta su odbornici u Skupštini opštine Ugljevik iz Tutnjevca, Gavro Milošević i Dragomir Sekulić koji su saglasni da ovakvi projekti znače ostanak stanovnika na ovim prostorima i najavili dalju podršku infrastrukturi ovog mjesta.