KOALICIONA PODRŠKA TASOVCU ZA NAČELNIKA UGLjEVIKA :: Semberija INFO ::

 

KOALICIONA PODRŠKA TASOVCU ZA NAČELNIKA UGLjEVIKA


Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, nakon potpisivanja sporazuma osam stranaka o podršci Milutinu Tasovcu kao zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Ugljevik, rekao je da je okupljanje važno za Republiku Srpsku i svaku lokalnu zajednicu.

-Gdje god imamo ovakvu sinergiju, imamo i dobre rezultate i učinićemo što je moguće više da napravimo konekciju između lokalnog i republičkog nivoa vlasti jer ni veća mjesta, kao što su Bijeljina i Doboj, nisu mogla da izdrže izolaciju u tom pogledu”, rekao je Dodik i dodao da koalicija partija na nivou RS uspješno funkcioniše i daje političku snagu RS da se bori i dalje za svoj status. 

-Bez jake koalicije nema ni političke snage i zato je važno da dobijemo i opštinu Ugljevik, kao što ćemo sigurno pobijediti u od 55 do 63 opštine”, istakao je Dodik. On je naglasio da je kandidat za načelnika opštine Ugljevik, Milutin Tasovac, “čovjek za novo vrijeme”.  Kandidat SNSD-a za načelnika Ugljevika, Milutin Tasovac, naglasio je da će na lokalnim izborima u novembru u ovoj opštini biti konačno napravljena promjena vlasti koja traje 20 godina. 

-Zato je potreban veliki rad i sloga i nećemo se baviti samo kritikom, nego ćemo ponuditi program razvoja Ugljevika za budućnost”, najavo je Tasovac.