Jednoglasna podrška izvještaju o radu Boračke organizacije Ugljevika, Usvojena odluka o raspisivanju izbora u lokalnoj Boračkoj organizaciji :: Semberija INFO ::

 

Jednoglasna podrška izvještaju o radu Boračke organizacije Ugljevika, Usvojena odluka o raspisivanju izbora u lokalnoj Boračkoj organizaciji


Jednoglasna podrška izvještaju o radu Boračke organizacije Ugljevika, Usvojena odluka o raspisivanju izbora u lokalnoj Boračkoj organizaciji.

Na današnjoj redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine Boračke organizacije Ugljevika jednoglasno je podržan izještaj o radu za proteklu godinu.

Delegati su jednoglasno usvojili i prijedlog programa plana rada Boračke organizacije Ugljevik za 2023. godinu, kao i finansijski plan za ovu godinu.

Predsjednik Boračke organizacije Ugljevika Jovan Marinković rekao je da je usvojena i odluka o raspisivanju i provođenju izbora u opštinskoj Boračkoj organizaciji.



-Redovni izbori u Boračkoj organizaciji kreću od aprila mjesaca po mjesnim boračkim organizacijama-pojasnio je Marinković.

Na današnjoj sjednici usvojen je izvještaj o radu firme “Bors preporod” koja zapošljava invalidna lica iz boračke populacije na RiTE “Ugljevik”   za 2022. godini

Marinković je ocijenio dobrom saradnju sa opštinom Ugljevik i RiTE “ Ugljevik”.

-Nastajaćemo da obezbjedimo bolja primanja i bolje uslove rada radnicima koji rade u firmi “Bors preporod” a imamo i dogovor sa predstavnicima RiTE “Ugljevik” da ćemo uspješno nastaviti dosadašnju saradnju.-rekao je Marinković.

Za potrebe boračke populacije, prema Marinkovićevim riječima, iz budžeta opštine Ugljevik izdvaja se 150.000 KM na godišnjem nivou.

-Naš cilj je da se ovaj budžet poveća za iznos od 50.000 KM obzirom da je inflacija-dodao je Marinković.


Za Semberija info - Mladen Vasilić