POMOĆ ZA MIĆU STANKOVIĆA :: Semberija INFO ::

 

POMOĆ ZA MIĆU STANKOVIĆA


Mićo Stanković iz Smoluće trenutno je nastanjen u Ravnom Polju - Novo naselje, a potrebna mu je pomoć humanih ljudi. 

Stanković, koji je bio borac prve kategorije Vojske Republike Srpske u odbrambeno otadžbinskom ratu, jedva sastavlja kraj s krajem, a preživljava radeći na dnevnicu. 

Njegovi zemljaci, komšije i saborci pokrenuli su akciju u kojoj mu pokušavaju obezbjediti koliko-toliko uslovan smještaj. Mićo još od 2004. živi u staroj kamp prikolici, koja je potpuno neuslovna - bez struje, vode i bilo kakvog grijanja. 



U akciji su učestvovali bivši saborci, Udruženje građana Smoluće, Opština Ugljevik, Boračka urganizacija Ugljevik, Crkvena opština Ugljevik, privatni preduzetnici i brojni humani pojedinci, a njihovim donacijama u Ravnom Polju sagrađena je kuća za Stankovića.

Međutim, zbog nedostatka novčanih sredstava stambeni prostor i dalje nije namješten, te molimo sve humane ljude da svojim uplatama pomognu da naš saborac Mićo dobije dostojanstveno mjesto za život, poručuju iz Udruženja građana Smoluće. 

Uplate se mogu izvršiti na žiro račun Udruženja građana Smoluće broj 555-00000133212-22, Nova banka, sa naznakom za Miću Stankovića.