MAJEVIČANIN VELIKOG SRCA – CVJETKO ODLUČIO DA DONIRA BUBREG I SPASI ŽIVOT ZORICI! :: Semberija INFO ::

 

MAJEVIČANIN VELIKOG SRCA – CVJETKO ODLUČIO DA DONIRA BUBREG I SPASI ŽIVOT ZORICI!


Cvjetko Ćirić iz Bogutovog Sela pokazao je da ljudskost i humanost nisu zaboravljeni u današnje vrijeme. Naime, on je odlučio da donira bubreg Zorici Dokić kojoj je hitno potrebna transplantacija bubrega.
 
Prema pisanju Udruženja žena “Milino Selo”, čiji je Zorica predsjednik i osnivač, Cvjetko i Zorica su otputovali u Tursku gdje će biti obavljena operacija koja će joj spasiti život. Trenutno je u toku priprema za operaciju.
 

“Ovo je čovjek koji ima srce. Ovo djelo ne može svako uraditi. Čovjek koji ima srce junačko i dušu humanu. Ovo nema cijenu. Ovo je vrijedno svakog poštovanja. Čovjek koji ima bogatstvo koje se ne kupuje novcem, jer to nema cijenu niti se može platiti – to je Cvjetko Ćirić”, navodi se u Fejsbuk objavi ovog udruženja.

Podsjetimo, u prethodnom periodu organizovana  je akcija prikupljanja novca za Zoričino liječenje u Turskoj jer, iako operaciju finansira  Fond zdravstvenog osiguranja Srpske, boravak i liječenje u Turskoj su izuzetno skupi, a samo jedan dan boravka koštaće 220 KM.

Kako pišu ugljevički portali, zbog toga će u ovom mjesecu ponovo biti pokrenut humanitarni broj za donacije.

(Nezavisne)