Međunarodni džudo turnir u Ugljeviku okupio više od 320 takmičara :: Semberija INFO ::

 

Međunarodni džudo turnir u Ugljeviku okupio više od 320 takmičara


U Ugljeviku je danas otvoren 15. Međunarodni džudo turnir koji je okupio više od 320 takmičara uzrasta od 6. do 14. godina iz 27 klubova  Srbije, Hrvatske i Republike Srpske.

Turnir se održava u okviru slavskih svečanosti opštine Ugljevik-Svete Petke Paraskeve.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić otvarajući turnir poželio je svim učesnicima dobrodošlicu u ovu podmajevičku opštinu i sreću na današnjem takmičenju.



Perić je zahvalio organizatoru turnira Džudo klubu "Rudar" iz Ugljevika, a posebno predsjedniku ovog sportskog kolektiva Zoranu Šarčeviću.

-Važno je da se mladi ljudi bave sportom i da zdravo odrastaju. Ovo je afirmacija džudo sporta kod nas u Ugljeviku koga podržavamo i koga ćemo podržavati i u narednom periodu-najavio je Perić.

Prisutnima se obratio i predsjednik Džudo saveza Republike Srpske Ognjen Pavlović koji je rekao da je petnaesta po redu organizacija turnira potvrda kvalitetnog rada Džudo kluba “Rudar” iz Ugljevika.

Organizator turnira Zoran Šarčević zahvalio je svim učesnicima i svima koji su pomogli turnir a posebno opštini Ugljevik te izrazio zadovoljstvo jer je turnir tradicija u okviru slavskih svečanosti.

-Iz godine u godinu rastemo sa ekipama, učesnicima, posjetom na zadovoljstvo našeg kluba i grada-rekao je Šarčević.


Za Semberija info - Mladen Vasilić