OPŠTINA UGLjEVIK ADAPTIRALA PROSTORIJE MJESNOG UREDA U DONjOJ TRNOVI :: Semberija INFO ::

 

OPŠTINA UGLjEVIK ADAPTIRALA PROSTORIJE MJESNOG UREDA U DONjOJ TRNOVI


Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić posjetio je danas Mjesnu zajednicu Donja Trnova u kojoj su adaptirane kancelarije mjesnog ureda koji pripada opštinskom Odjeljenju za opštu upravu za šta je iz lokalnog budžeta izdvojeno 35.000 KM.
 
Perić se na licu mjesta uvjerio da su kancelarije moderno uređene istakavši da su stvoreni uslovi za bolji i kvalitetniji rad službenika i pružanje usluga građanima ovog dijela ugljevičke opštine.
 
“Pored kancelarije mjesnog ureda, sređene su i kancelarije koje može koristiti mjesna Pošta. Dosadašnji objekat nije bio uslovan i zato smo se odlučili da ga adaptiramo”, rekao je Perić.
 
Sekretar Savjeta mjesne zajednice Donja Trnova Vlado Gligorević zahvalio je rukovodstvu opštine Ugljevik na sanaciji objekta i adaptaciji kancelarija.
 
“Ovdje se nalaze i prostorije mjesne zajednice. U adaptiranim kancelarijama usluge koje se pružaju građanima sigurno će biti poboljšane”, naveo je Gligorević.
 
Zajedno sa Perićem kancelarije su posjetili zamjenik načelnika Vanja Zekić, predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić, potpredsjednik skupštine opštine Dragan Đokić i načelnik Odjeljenja opšte uprave Gorica Sekulić.