Zdravstveni radnici Ugljevika obilježili krsnu slavu Aranđelovdan :: Semberija INFO ::

 

Zdravstveni radnici Ugljevika obilježili krsnu slavu Aranđelovdan


Zdravstveni radnici u Ugljeviku obilježili su danas krsnu slavu Doma zdravlja Aranđelovdan lomljenjem slavskog kolača u hramu Svete Petke Paraskeve, uz najavu pozitivnog poslovanja u ovoj godini.

Direktor Doma zdravlja Cvjetana Dragonjić je, uz čestitke zaposlenima, poželjela da u narednom periodu imaju što manje posla i da se smiri stanje izazvano virusom korona.

„Slavu smo obilježili skromno, shodno epidemiološkoj situaciji, u nadi da će se u narednom periodu smiriti stanje kada je riječ o korona virusu“, rekla je Dragonjićeva.Nakon Svete liturgije protojerej-stavrofor Mićo Pajkanović čestitao je u ime Crkvene opštine i parohije ugljevičke svim zaposlenima Doma zdravlja krsnu slavu, uz molitve Svetom arhangelu Mihailu i svim nebeskim silama da im uvijek budu u pomoći.

"Veliko je pred Bogom ono što vi činite brinući se o zdravlju ljudi", rekao je Pajkanović

Kum slave bio je načelnik Ugljevika Vasilije Perić koji je izrazio zahvalnost zdravstvenim radnicima i pohvalio rad novog rukovodstva Doma zdravlja.

"Osim toga što se uspješno bore sa pandemijom i pružaju kvalitetne zdravstvene usluge građanima, zaposleni u Domu zdravlja i dobro posluju, što će na kraju godine potvrditi pozitivnim finansijskim rezultatom", rekao je Perić.

On je naveo da je lokalna zajednica prošle godine značajno pomogla Dom zdravlja Ugljevik sa 150.000 KM izdvojenih iz opštinskog budžeta.


Za Semberija info - Mladen Vasilić