UGLjEVIK : MEĐUNARODNI DžUDO TURNIR OKUPIO VIŠE OD 300 TAKMIČARA :: Semberija INFO ::

 

UGLjEVIK : MEĐUNARODNI DžUDO TURNIR OKUPIO VIŠE OD 300 TAKMIČARA


U Ugljeviku je danas otvoren 14. Međunarodni džudo turnir koji je okupio 327 takmičara iz 27 klubova iz Mađarske, Srbije i BiH.

Turnir je otvorio načelnik opštine Vasilije Perić, koji je poželio učesnicima sreću i fer-plej borbu, ali i da se danas ugodno osjećaju u ovoj podmajevičkoj opštini.

Perić je zahvalio organizatoru turnira Džudo klubu "Rudar" iz Ugljevika, a posebno predsjedniku ovog sportskog kolektiva Zoranu Šarčeviću.

"Zadovoljstvo je vidjeti ovako veliki broj takmičara, punih energije. Opština Ugljevik će pomagati i stimulisati i dalje sportske aktivnosti, jer je važno da, posebno naši najmlađi sugrađani, budu uključeni u ovakve aktivnosti zbog njihovog fizičkog i mentalnog zdravlja", rekao je Perić.

Organizator turnira Zoran Šarčević zahvalio je svim učesnicima i istakao da je ovaj turnir tradicionalan.

“Ove godine imamo takmičare iz tri zemlje, Mađarske, Srbije i BiH a klubove iz Republike Srpske ali I Federacije BiH, sa 327 takmičara”, naveo je Šarčević.

Turnir je organizovan u okviru obilježavanja opštinske slave - Svete Petke Paraskeve, a generalni pokrovitelj je opština Ugljevik.