UGLjEVIK: SA GRADSKOG TRGA MALIŠANI PUSTILI BALONE :: Semberija INFO ::

 

UGLjEVIK: SA GRADSKOG TRGA MALIŠANI PUSTILI BALONE


Djeca iz vrtića "Duško Radović" i "Pinokio" danas su zajedno sa prvačićima Osnovne škole "Aleksa Šantić" na gradskom trgu u Ugljeviku, puštanjem balona, obilježili početak Nedjelje djeteta, čiji je ovogodišnji slogan "Zajedno možemo sve".

Organizator manifestacije Mladen Stevanović najavio je raznovrstan, bogat i interesantan program.

"Sutra će djeca posjetiti pčelinjak `Tešić` u Donjoj Trnovi. U narednim danima biće im organizovan sportski dan, disko-dan, dan pod nazivom `U svijetu knjiga`, kreativan dan i dan zdrave hrane, a posjetiće i `Sinestar` /CineStar/ bioskop u Tuzli", najavio je Stevanović, koji je i direktor Dječijeg vrtića "Duško Radović".



Načelnik ugljevičke opštine Vasilije Perić, kojem su djeca kao znak zahvalnosti uručila poklon - sliku sa njegovim likom, zastavama Republike Srpske i Ugljevika i natpisom Dječiji vrtić "Duško Radović", rekao je novinarima da je opredjeljenje lokalne uprave poboljšanje standarda i uslova života, kao i poštovanje prava najmlađih.

On je napomenuo da od uslova u kojima djeca odrastaju, načina vaspitanja, školovanja i toga koliko im se pažnje posvećuje zavisi budućnost naroda.

Osim Perića, sa djecom su se družili i zamjenik načelnika Ugljevika Vanja Zekić, predsjednik Skupštine opštine Đoko Simić, kao i brojni roditelji i stanovnici ove opštine.


Za Semberija info - Mladen Vasilić