UGLjEVIK : OLIVERA JEVTIĆ NA PRIJEMU KOD NAČELNIKA PERIĆA :: Semberija INFO ::

 

UGLjEVIK : OLIVERA JEVTIĆ NA PRIJEMU KOD NAČELNIKA PERIĆA


Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić organizovao je danas prijem za proslavljenu srpsku atletičarku Oliveru Jevtić koja će učestvovati na večerašnjoj Atletskoj uličnoj trci u Ugljeviku.

Jevtićeva rekla da joj je čast što će večeras učestvovati na trci u Ugljeviku za koju je ocijenila da je dobro trasirana, brza i da se na njoj postižu odlički rezultati a posebno što će joj to biti provjera pred prvenstvo Balkana na kojem učestvuje 12. septembra.

"Volim da dođem u Ugljevik, tu su moji prijatelji koji me podržavaju", istakla je Jevtićeva.

Perić je izrazio zadovoljstvo jer je Ugljevik domaćin sportskoj manifestaciji koja znači za djecu i mlade generacije.

"Na večerašnjoj trci biće 200 učesnika djece različitih uzrasta, a takođe i 200 učesnika u seniorskoj konkurenciji", najavio je Perić.

On je napomenuo da je važno održavati zdrav život, podržavati mlade, pogotovo u ovom vremenu jer je veoma značajno za fizički razvoj i razvoj uma mladih.

"Zahvalan sam organizatoru Mladenu Stevanoviću, kao i Oliveri Jevtić, a Ugljevik će na ovaj način pokazati svoje najljepše lice", rekao je Perić.

Na prijemu zajedno sa Oliverom Jevtić bio je i organizator šeste Atletske ulične trke Mladen Stevanović iz Ugljevika koji je osvojio prvo mjesto na Ultramaratonu u Cazinu od 50 kilometara i ostvario kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se održava sljedeće godine.

"Prva Atletska ulična trka održana je 2015. godine kada smo odlučili da pružimo svu ljubav, energiju i znanje i organizujemo manifestaciju koja promoviše sport, prijateljstvo, porodične vrijednosti, druženje i rekreaciju", rekao je Stevanović.

On je napomenuo da se organizaciono konstantno radi na unapređenju kvaliteta trke, nagradama i kompletnom događaju.

Stevanović je pozvao sve trkače koji žele da učestvuju da se pridruže večeras od 18.50 časova na Bazenima u Ugljeviku gdje je predviđen start trke.