PERIĆ ČESTITAO SLAVU GRAĐANIMA OPŠTINE UGLjEVIK :: Semberija INFO ::

 

PERIĆ ČESTITAO SLAVU GRAĐANIMA OPŠTINE UGLjEVIK


Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestita svim sugrađanima krsnu slavu Svetu Petku Paraskevu uz poruku da su građani najbitniji za ovaj kraj.

„Sve nas Ugljevičane krasi čovjekoljublje, posvećenost porodici i vjeri, privrženost Srpskoj pravoslavnoj crkvi koja je vijekovima unazad očuvala narod na ovim prostorima. Sve nas podmajevičane krasi marljivost i vrijedan rad, kao i spremnost da učimo i prihvatamo od drugih sve što je dobro, a upravo zahvaljujući tome smo i uspjeli, to je, zapravo, i dalo mogućnost da se izborimo za dostojno mjesto u Republici Srpskoj i regionu“, ističe se u Perićevoj čestitki.

Perić je naglasio da su dani slavlja prilika za sumiranje dosadašnjih postignutih rezultata, kojih je, zahvaljujući dobrim i vrijednim, domaćinski odgojenim ljudima, uistinu i bilo.

„Zajedno sa našim sugrađanima svih proteklih godina postigli smo da Ugljevik od nerazvijene bude jedna od najrazvijenijih opština i po tome prepoznatljiva u regionu, dali smo ogroman doprinos u ekonomskom osnaživanju Srpske i postali poželjno mjesto za život, ali i mjesto u koje se rado dolazi i opština sa kojom se rado sarađuje na zadovoljstvo svih “, podsjetio je Perić u čestitki.

On je svim građanima izrazio zahvalnost ističući da uspjeh nikad ne dolazi sam, da zajedništvo i sloga među narodom, sugrađanima, osnažuju i djelovanje Opštinske uprave.

„Zahvalan sam i ponosan na sve vas, na našu istrajnu borbu za bolji Ugljevik i zato ćemo zajedno nastaviti još snažnije kako bismo savladali nove izazove, sve koji neminovno dolaze, a za dobrobit budućih generacija“, rekao je Perić.

Opština Ugljevik