LOPARE: PRIJEM ZA NAJBOLjE UČENIKE :: Semberija INFO ::

 

LOPARE: PRIJEM ZA NAJBOLjE UČENIKE


Najboljim učenicima tri osnovne škole iz Lopara, Priboja i Koraja i srednjoškolskog centra „Vuk Karadžić“ Lopare, načelnik opštine Rado Savić uručio je priznanja i novčane nagrade. Priznanje i nagrade dobilo je pet učenika osnovnih i četiri učenika srednje škole.

„Učenik sam generacije i dobitnik mnogih nagrada sa sportskih takmičenja. Želim da se zahvalim načelniku opštine Lopare koji nam je podijelio ove poklončiće za naš uspjeh i stimulisanje u daljem školovanju“. – rekla je Ivana Miličević, učenica osnovne škole „Veljko Čubrilović“ iz Priboja.

Anja Kojić, učenik generacije i vukovac iz osnovne škole „Sveti Sava“ Lopare je takođe zahvalila načelniku opštine na poklonima i podršci u daljem školovanju.

Direktor osnovne škole „Sveti Sava“ Lopare Pajo Tomić je istakao zadovoljstvo tradicionalnim prijemom i dodao:- „Mislim da su škole na nivou opštine Lopare imale dobru saradnju, kao i moja škola, sa opštinskom upravom i sa načelnikom i na tome se zahvaljujem.“

„Svake godine opština Lopare organizuje prijem za  najbolje učenike i to smo uvijek praktikovali za Đurđevdan, za dan opštine i našu krsnu slavu, ali evo ove godine, zbog korone i poznate situacije, smo se odlučili da sada, samo za najbolje učenike i vukovce, organizujemo ovaj prijem.“ – izjavio je načelnik Lopara Rado Savić. On je rekao da su učenicima obezbijeđeni skromni darovi i da im je poželio puno sreće u daljem školovanju i životu, a zatim nastavio: -„Drago mi je da na našoj opštini još uvijek  ima najboljih učenika koji su svoje znanje pokazali na brojnim opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima i takmičenjima koja su se održavala i na drugim destinacijama s ponosom su predstavljali svoju školu i svoju opštinu samim tim i svima im čestitam na uspješnom završetku školske godine.“

Opština Lopare