PROMOCIJA KNjIGA SRPSKE MANEKENKE IVANE STANKOVIĆ :: Semberija INFO ::

 

PROMOCIJA KNjIGA SRPSKE MANEKENKE IVANE STANKOVIĆ


 
Srpska manekenka Ivana Stanković promovisala je u Loparama autobiografske romane "Bez daha" i "Strast" o proživljenom u svjetskom modelingu.

"Priče su iskrene, životne i interesantne, poučne za roditelje čija deca žele da se bave manekenstvom, da pročitaju, da vide kakav je to svet, šta je dobro, a šta loše u njemu, jer u novinama gledamo samo zlatnu stranu medalje u poslu manekenstva", rekla je Stankovićeva novinarima.
 

Prva knjiga "Bez daha" prati njen životni put i uspješnu karijeru, a knjiga "Strast" sadrži kratke priče sa doživljajima iz godina bavljenja modelingom.

"Ima tu smešnih stvari, tužnih i poučnih, iskreno sam pisala o svojim greškama, o mladalačkim blamovima, nekim situacijama u kojima sam dovodila sebe u potencijalni problem", navela je Stankovićeva.

Ona kaže da voli što je za knjige uradila i nove fotografije, te da još u sebi nosi strast prema tom poslu.
Promocija knjiga u Centru za kulturu i informisanje u Loparama organizovana je uz pomoć Majevičanina Ilije Đurića koji živi i radi u Beogradu.

"Nikada nisam zaboravio rodni kraj, a moji motivi da posredujem u organizaciji književnih večeri i drugih kulturnih događaja u Loparama su da našoj djeci i omladini obogatimo kulturni sadržaj", rekao je Đurić.

Srpska manekenka i supermodel Ivana Stanković radila je za svjetske modne kuće i dizajnere kao što su Dona Karan, Versaće, Roberto Kavali, Kelvin Klajn, Guči, Armani, Dolče i Gabana, Misoni.