POZITIVAN IZVJEŠTAJ REVIZIJE DOMA ZDRAVLjA :: Semberija INFO ::

 

POZITIVAN IZVJEŠTAJ REVIZIJE DOMA ZDRAVLjA


U Domu zdravlja Lopare 2020. godine sprovedena je finansijska revizija koja je od strane Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske ocijenjena pozitivno, uz preporuke za usklađenost u poslovanju.
 
Pomenuta služba je izvršila reviziju datih preporuka i u izvještaju, koji je objavljen početkom oktobra 2022. godine, stoji da je na osnovu njihove provjere, prezentovane knjigovodstvene i druge prateće dokumentacije i preduzetih mjera stečeno uvjerenje da je Dom zdravlja Lopare proveo sve preporuke koje su date za usklađenost.
 
„Ponosan sam na sve zaposlene u Domu zdravlja Lopare, koji svakodnevno daju svoj veliki doprinos u radu i razvoju naše ustanove, a takav rad je pozitivno ocijenila i Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske“, saopštio je novinarima direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković.
 
On je naveo da su pozitivan finansijski izvještaj i pozitivan izvještaj o statusu preporuka za usklađenost u poslovanju, dati od nadležne službe, vrlo značajni za ustanovu jer su važni za dalji rad i dobrobit pacijenata.
 
„Pozitivni izvještaji daju i dobre reference koje će nam omogućiti da možemo aplicirati za razne projekte u Republici Srpskoj i kod stranih fondova“, zaključio je Nešković.