NEŠKOVIĆ OTVORIO TURNIR U TEKVONDOU U PRIBOJU :: Semberija INFO ::

 

NEŠKOVIĆ OTVORIO TURNIR U TEKVONDOU U PRIBOJU


U Priboju kod Lopara održava se regionalni turnir u tekvondou koji je otvorio Želimir Nešković, direktor Doma zdravlja Lopare.

Aleksandar Beštić, predsjednik i glavni trener Tekvondo kluba “Sokol” iz Bijeljine, je saopštio da se u Priboju održava sekcijsko takmičenje na nivou kluba, odnosno regiona Bijeljine, Lopara i Brčkog.

On je istakao da klubu, kao organizatoru, djeci i samom razvoju tekvondoa na Majevici i lokalnoj zajednici, mnogo znači podrška opštine Lopare.

„U današnjem takmičenju učestvuje 140 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim uzrasnim kategorijama, od najmlađih "vrtićanaca" do seniora“, naveo je Beštić.



Želimir Nešković, direktor Doma zdravlja Lopare, je izrazio zadovoljstvo što se nalazi u Priboju među mladim sportistima i zahvalio njihovim roditeljima i organizatorima na pruženoj im podršci.

„Opštinska uprava Lopare uvijek stoji uz naše sportiste, pa tako i uz članove Tekvondo kluba “Sokol”, koji ima svoje sekcije u Priboju i Loparama. Načelnik Savić je, zajedno sa svojim zamjenikom Tasovcem, pomogao u organizaciji današnjeg turnira i opštinska uprava će i u narednim godinama stajati uz tekvondoiste kao i uz predstavnike drugih sportskih klubova“, istakao je Nešković.

Tekvondo klub “Sokol” iz Bijeljine postoji 17 godina, sekcija u Priboju  egzistira 15 godina, a Loparama 7 godina. Klub broji oko 400 članova svih uzrasnih kategorija. Takmičari kluba su osvojili  oko 300 pehara na domaćoj i međunarodnoj sceni.