SAVIĆ RAZGOVARAO SA DELEGACIJOM OPŠTINE TRSTENIK :: Semberija INFO ::

 

SAVIĆ RAZGOVARAO SA DELEGACIJOM OPŠTINE TRSTENIK


Foto
Povodom manifestacije „Dani dijaspore“ delegacija opštine Trstenik iz Srbije je posjetila načelnika opštine Lopare Radu Savića i sa njim i njegovim saradnicima imala radni sastanak.
 

„Danas smo imali konkretne razgovore da vidimo kako, i na koji način možemo napraviti zajednički projekat podizanja novih zasada šljive na Majevici“, saopštio je Savić novinarima.


 
On je naveo da u Trsteniku postoje ozbiljni proizvođači sadnog materijala, za šta postoji zainteresovanost voćara iz opštine Lopare, kako bi na jesen zasadili nove zasade šljive, jedne od najpogodnijih vrsta voća za područje Majevice.
 
Gerasim Atanasković, predsjednik Skupštine opštine Trstenik je rekao da su susret delegacije Trstenika i razgovori koji su vođeni sa načelnikom Savićem bili korektni i konkretni.


 

„Razgovarali smo o privredim temama i o načinima saradnje da u narednom periodu možemo, pored našeg druženja i svega onoga što smo u prethodnom periodu baštinili do sada, razvijamo neke aktivnosti u sferi privrede, sporta, kulture i drugih oblasti života“, naglasio je Atanasković.