UDRUŽENjE ŽENA ,,ŽENE MILINOG SELA" :: Semberija INFO ::

 

UDRUŽENjE ŽENA ,,ŽENE MILINOG SELA"


Prekidamo akciju za gradnju kuće za Simiće!
 
Obavještavamo javnost da se prekida akcija gradnje kuće djeci Biljane Simić iz razloga što Biljana Simić ne dozvoljava da njena djeca budu vlasnici placa kuće, odnosno suvlasnici. Gospođa Simić insistira da sve bude na njoj 1/1, na šta ne možemo pristati, jer se kuća pravi djeci i oni su i razlog pokretanja akcije’’, navode iz Udruženja ,,Žene Milinog Sela’’ i tvrde da će broj žiro računa i mtel broj koji je bio aktivan, za prikupljanje novca za gradnju kuće za Simiće, uskoro biti aktivirani za druge akcije o kojima će javnost, kako navode, biti blagovremeno obaviještena.

-Dakle, zaključno sa 11. martom, akcija gradnje kuće djeci Biljane Simić, u organizaciji Udruženja žena ,,Žene Milinog sela", se prekida.

Izvinjavamo se svima koji su željeli najbolje i da se ova djeca obezbijede, ali ne možemo pristati na ucjenjivanje osoba kojima želimo da pomognemo’’, precizirala je, u saopštenju za javnost, Zorica Dokić, predsjednica Udrženja.
Kako je istakla Zorica Dokić bio je obezbijeđen sav materijal za ploču, te materijali za temelj i zidanje.

-Trebalo je još samo da se obezbijedi novac za krov i krovnu konstrukciju, ali s obzirom kako je reagovala Biljana Simić, majka djece, donatori su odlučili da ne žele podržati tako nezahvalnu osobu. Mi pozdravljamo sve donatore i zahvaljujemo im se na saradnji’’, poručila je u ime Udruženja ,,Žene Milinog Sela’’ Zorica Dokić.