MIRJANA MAKSIMOVIĆ MIS OPŠTINE LOPARE ZA 2022. GODINU :: Semberija INFO ::

 

MIRJANA MAKSIMOVIĆ MIS OPŠTINE LOPARE ZA 2022. GODINU


Foto
Mirjana Maksimović  iz Lopara  je pobjednica izbora za Mis opštine Lopare, na kojem su, pored učesnica iz opštine koja je bila domaćin takmičenja, učestvovale i djevojke iz Ugljevika, Brčkog, Bijeljine, Šekovića, Zvornika i Vlasenice. 

„Nije mi toliko bilo teško pripremiti se za ovo takmičenje pošto sam imala iskustva, takmičila sam se prije dvije godine“, rekla je mis opštine Lopare za 2022. godinu.

Maksimovićeva kaže da se raduje pobjedi, da je nije očekivala, ali  je srećna zbog toga.
Robert Jovanović, glavni producent direkcije izbora Mis BiH za Mis Svijeta, je saopštio da je izbor za mis opštine Lopare prvi kvalifikacioni izbor u Republici Srpskoj.

„Mi smo večeras izabrali pet djevojaka koje su stekle pravo učešća na završnom kastingu za izbor Mis Republike Srpske za mis BiH ove godine“, naveo je Jovanović. 



On je izrazio zahvalnost  predstavnicima opštine Lopare, koja je pokrovitelj takmičenja održanog u Centru za kulturu.

Želimir Nešković, odbornik u Skupštini opštine Lopare je naglasio da opštinska uprava, zajedno sa načelnikom Radom Savićem, podržava ovakva  dešavanja.

„Ovo su lijepi momenti, opština Lopare je 2007. godine je imala pobjednicu izbora za mis BiH Gordanu Tomić, koja je učestvovala na izboru za mis svijeta u Kini“, rekao je Nešković.

Titulu prva pratilje izbora za mis opštine Lopare ponijela je Dragana Pantić iz Bijeljine,  druga pratilja je Ana Maksimović iz Vlasenice, mis fotogeničnosti je Milica Drakulić iz Vlasenice, a mis šarma je Anđela Vasilić iz Šekovića.