DOGOVORENO UČEŠĆE IZLAGAČA SA MAJEVICE NA SAJMOVIMA U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

DOGOVORENO UČEŠĆE IZLAGAČA SA MAJEVICE NA SAJMOVIMA U BIJELjINI


Načelnik opštine Lopare Rado Savić održao je sastanak sa predstavnicima Akcionarskog društva „Grad“ Bijeljina.
 
Tom prilikom dogovoren je nastavak saradnje lokalne zajednice u sajamskim aktivnostima koje AD „Grad“ Bijeljina planira organizovati u 2022. godini.

Vršilac dužnosti direktora AD ,,Grad'' Branislav Vlačo je istakao da su prezentacije učesnika iz opštine Lopare na 19. međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro“, koji je održan u Bijeljini tokom oktobra 2021. godine bile veoma kvalitetne i uspješne.

On je saopštio da je dogovorna saradnja sa načelnikom Savićem oko učešća izlagača iz opštine Lopare na Pantelinskom i Mitrovdanskom vašaru i na sajmu „Interagro“ 2022. godine.



-Očekujem i ove godine da će manifestacije biti na najvišem nivou, pogotovo za Interagro, i u okviru toga će opština Lopare imati značajno mjesto u prezentaciji autohtonih poljoprivrednih proizvoda sa majevičkog prostora“, naveo je Vlačo.

Načelnik Lopara Rado Savić je izrazio zadovoljstvo prethodnom saradnjom i dogovorom da se izlagači sa područja pomenute opštine pojave na svim manifestacija koje organizuje AD „Grad“.

-Mislim da je to sjajna prilika za njihovu promociju, povezivanje i širenje posla i poslovnih ideja“, istakao je načelnik Savić.