DODJELA PRAZNIČNIH PAKETIĆA NAJMLAĐIM STANOVNICIMA OPŠTINE :: Semberija INFO ::

 

DODJELA PRAZNIČNIH PAKETIĆA NAJMLAĐIM STANOVNICIMA OPŠTINE


Za svu djecu opštine Lopare starosti do deset godina obezbijeđeni su paketići, koji su podijeljeni u mjesnim zajednicama, centralnim i područnim školama ove lokalne zajednice.

„Opštinska uprava je pripremila  oko 500 paketića, a ove godine je izostala tradicionalna podjela paketića u Centru za kulturu zbog poštivanja epidemioloških mjera“, saopštio je Željko Kerović, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Lopare.

On je naveo da su paketići uručeni djeci predškolskog urasta u Dječijem vrtiću Lopare i u  školama po mjesnim zajednicama, učenicima od prvog do petog razreda, te su tako izbjegnuta veća okupljanja.

U cilju podrške najmlađim stanovnicima opštine Lopare vaspitači i djeca iz Dječijeg vrtića Lopare,  u saradnji sa Centrom za kulturu Lopare, su povodom novogodišnjih  i božićnih praznika priredili praznični program.

Daniela Cvijanović, direktor Dječijeg vrtića Lopare, je istakla da je priredba okupila preko osamdeset mališana koji su upriličili program sa izvođenjem muzičkih i scenskih koreografija posvećenih predstojećim praznicima.