UČENICI I NASTAVNICI NAGRAĐENI ZA ZAPAŽENE REZULTATE NA TAKMIČENjIMA :: Semberija INFO ::

 

UČENICI I NASTAVNICI NAGRAĐENI ZA ZAPAŽENE REZULTATE NA TAKMIČENjIMA


Nagrađivanjem učenika i nastavnika za zapažene rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima, danas su završene "Đurđevdanske svečanosti" povodom krsne slave opštine Lopare.
 
"Ponosni smo na naše učenike i njihove nastavnike koji u teškom vremenu erozije društvenih normi odolijevaju izazovima, o čemu svjedoče njihovi rezultati", rekao je na prijemu u opštinskoj upravi načelnik Lopara Rado Savić.
 
On je naveo da će opština raditi na poboljšanju materijalnih i tehničkih uslova u školama, nastaviti da organizuje prevoz učenika iz udaljenih mjesnih zajednica do škole i podržavati školske aktivnosti na organizovanju takmičenja i odlasku učenika na takmičenja.
 
Jedan od nagrađenih je učenik četvrtog razreda Elektrotehničke škole Stevo Mitrić koji je učestvovao na Informatičkoj olimpijadi u Tokiju i osvojio prvo mjesto na republičkom takmičenju iz informatike.
"Ponosan sam na postignute rezultate i nagrade koje sam osvajao uz nesebičnu pomoć nastavnika naše škole", rekao je Mitrić novinarima i zahvalio opštini Lopare za pruženu podršku.
 
Stevo Mitrić dobitnik je i Zlatne značke opštine Lopare za postignute rezultate u oblasti obrazovanja koja mu je uručena na svečanoj sjednici Skupštine opštine uoči Đurđevdana.