LOPARE: LIŠEN SLOBODE ZBOG ALKOHOLISANOSTI, UNIŠTAVANjA ALKOMETRA I SPREČAVANjA POLICIJE U VRŠENjU SLUŽBENE RADNjE :: Semberija INFO ::

 

LOPARE: LIŠEN SLOBODE ZBOG ALKOHOLISANOSTI, UNIŠTAVANjA ALKOMETRA I SPREČAVANjA POLICIJE U VRŠENjU SLUŽBENE RADNjE


Policijski službenici Policijske stanice Lopare prilikom obavljanja svojih  redovnih poslova i zadataka, 20.06.2021. godine oko 00,20 časova zaustavili su i kontrolisali putnički automobil „ Golf“  kojim je upravljalo lice sa inicijalima  C.T. iz Lopara.
 
Prilikom alkotestiranja  lica C.T. isti je udario rukom po ruci policijskog službenika koji je držao alkometar, usljed čega je alkometar ispao na asfalt i razbio se. Alkotestiranjem C.T. utvrđeno je da ima 1,60 gr/kg alkohola u organizmu. Od strane policijskih službenika C.T. je lišen slobode.
 
Policijski službenici izvršili su uviđaj lica mjesta. O događaju je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.
 
Nakon dokumetovanja predmeta protiv C.T. slijedi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i  „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.