LOPARE: IMENOVANI NAČELNICI ODJELjENjA I DIREKTORI JAVNIH USTANOVA :: Semberija INFO ::

 

LOPARE: IMENOVANI NAČELNICI ODJELjENjA I DIREKTORI JAVNIH USTANOVA


Na petoj redovnoj sjednici Skupštine opštine Lopare nakon prethodno završene konkursne procedure, pored ostalih tačaka dnevnog reda, odbornici su izglasali imenovanja za načelnike odjeljenja, te direktore javnih ustanova čiji je osnivač opština Lopare.

Za sekretara Skupštine opštine Lopare imenovan je Davor Vićić. Za načelnika Odjeljenja za finansije izabrana je Danica Ilić, za načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti izabran je Željko Kerović.

Načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove je Srđan Lukić, a za v.d. načelnika Odjeljenja za opštu upravu izabran je Đorđe Novaković. Želimir Nešković imenovan je za direktora JZU Dom zdravlja Lopare, Mirko Stević za direktora Centra za kulturu i informisanje, Dejan Marković imenovan je za direktora Centra za socijalni rad, a Slobodan Simikić za direktora Turističke organizacije opštine Lopare i Daniela Cvijanović za direktora JU Dječiji vrtić Lopare.

Usvojeni su izvještaji o radu ustanova i preduzeća za 2020. godinu i Izvještaj o izvršenju Budžeta opštine Lopare za 2020. godinu.