TEKVONDO KLUBA SOKOL BILjEŽI ZAPAŽENE REZULTATE :: Semberija INFO ::

 

TEKVONDO KLUBA SOKOL BILjEŽI ZAPAŽENE REZULTATE


Načelnik opštine Lopare Rado Savić organizovao je prijem za takmičare i trenere Tekvondo kluba "Sokol" iz Bijeljine, povodom zapaženih rezultata koje su nedavno ostvarili na Prvenstvu Republike Srpske u Zvorniku gdje su sportisti ovog kluba bili ekipni pobjednici u kadestkoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.
 
"Dobar takmičarski pogon na ovom prvenstvu su nam djeca sa Majevice, iz Priboja i Lopara, koja su takođe ostvarila zapažen rezultat i osvojila 10 medalja od kojih četiri zlatne, tri srebrne i tri bronzane", rekao Aleksandar Beštić, predsjednik i glavni trener kluba.
 
Beštić je dodao da klub postoji 15 godina u Bijeljini, 12 godina u Priboju i četiri godine u Loparama, te da je ostvario veoma zapažene rezultate kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni i da svake godine iznjedre takmičare koji nastupaju za reprezentacije Republike Srpske i BiH.
 
Zahvaljujući na prijemu načelniku Saviću, on je rekao da je to početak jedne dobre saradnje koja će biti podstrek djeci u daljem radu, saopšteno je iz ove lokalne uprave.
 
"Opština Lopare podržava sportske aktivnosti, sve što doprinosi razvoju djece i njihovom druženju, a tome pomaže i ovaj sport koji je dobro organizovan u našoj opštini", rekao je načelnik Savić.
 
On je, ispred lokalne zajdnice, obećao finansijsku podršku klubu.
 
Trenutne aktivnosti ovog kluba su blokirane zbog epidemioloških mjera, a takmičari ne treniraju dvije sedmice pa je upitan nastup na prvenstvu BiH, saopšteno je iz uprave.