SARADNjA „TERMOELEKTRO“ BRČKO I SŠC „VUK KARADžIĆ“ LOPARE :: Semberija INFO ::

 

SARADNjA „TERMOELEKTRO“ BRČKO I SŠC „VUK KARADžIĆ“ LOPARE


Predstavnici preduzeća „Termoelektro“ Brčko na čelu sa predsjednikom uprave gospodinom Ilijom Stjepanovićem posjetili Srednjoškolski centar „Vuk Karadžić“ Lopare i razgovarali sa direktorom i učenicima metalske struke ove škole. Učenicima je predstavljen rad ove kompanije u regiji, inostranstvu, kao i u Loparama, gdje imaju registrovanu firmu „Termoelektro oprema“.
 
Ponudili su saradnju za izvođenje praktične nastave u svojim prostorima, zapošljavanja novih radnika, prekvalifikaciju, kao i mogućnost rada u inostranstvu preko svojih firmi. Pored toga ovo preduzeće je izrazilo i spremnost da pomogne školovanje učenika slabijeg imovnog stanja koji su zainteresovani za učenje i rad u ovoj firmi.
 
Termoelektro Brčko je specijalizovano preduzeće za: izgradnju, remont, rekonstrukciju, revitalizaciju i održavanje termoenergetskih, industrijskih i drugih postrojenja, kao i izradu i montažu nestandardne opreme i konstrukcija. Termoelektro pruža kompletnu i kvalitetnu uslugu od inženjeringa i izrade projekata do organizacije na samom gradilištu po principu „ključ u ruke“, osnovano 1997. godine i zapošljava oko 300 radnika.