STRANKA DEMOKRATSKE SRPSKE SEMBERIJA – MIĆO MIĆIĆ: SLAVIŠA MARKOVIĆ ŽIVI U SVOJOJ MAŠTI :: Semberija INFO ::

 

STRANKA DEMOKRATSKE SRPSKE SEMBERIJA – MIĆO MIĆIĆ: SLAVIŠA MARKOVIĆ ŽIVI U SVOJOJ MAŠTI


Povodom istupa nosioca liste za odbornike u Skupštini Grada ispred Partije demokratskog progresa Slaviše Markovića na sinoćnjem skupu u Gornjem Dragaljevcu, može se samo konstatovati da Marković živi - u nerealnim uvjerenjima.

Tako je rekao da je bio uvjeren kako će baš njemu  neko dati kandidaturu za Gradonačelnika na ovim izborima pa je zato podržao koaliciju sa SDS-om na prošlim izborima?!

Bio je uvjeren i da će Mićo Mićić otići u penziju i da će savjetovati – eto baš njega kao Gradonačelnika?

Ovo je izrekao tvrdeći kako je on u politici bez ličnog interesa i kako je 2016. godine odbio milione maraka da pređe u većinu SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dok Vojin Mitrović tome nije odolio.

Uvjeren je i da niko ne pamti da je 13. marta ove godine,  žurno i nervozno došao u Gradski odbor SNSD u Bijeljini i potpisao sporazum. Ponovo - u uvjerenju će baš on biti kandidovan ispred GO SNSD za gradonačelnika.

Kada mu to nije uspjelo sada živi u dubokom uvjerenju da je Mićo Mićić nekakav prebjeg u SNSD, a da se njegov pokušaj uzimanja kandidature nikada nije desio.

Uvjeren je da Stranka demokratske Srpske Semberija vrši nekakvu torturu i pritisak na članove PDP da pređu u većinu u Skupštini Grada u kojoj - realno, nisu ni potrebni.

Još gore, vjeruje, da neko posebno vrši torturu nad čitavim strankama kao što su PDP ili SDS Mirka Šarovića. Istovremeno je uvjeren kako niko ne pamti da je Šarović naredio Borenoviću da on mora raskinuti svoj sporazum sa lokalnim SNSD-om i preći u opoziciju u Bijeljini.

Sada Marković ide okolo i uvjerava građane u svoja nerealna uvjerenja. U svoju maštu.

Građani Semberije znaju da je Stranka demokratske Srpske Semberija – Mićo Mićić baštinik Srpske demokratske stranke iz 1990. godine, stranke koja je sačuvala i izgradila Semberiju za sve građane. Ne odustajemo od patriotskih ideja i zagovaramo zrelu i odgovornu politiku, koja ima viziju gradnje jake i stabilne Republike Srpske i bogate Semberije. I sa takvim strankama ćemo sarađivati. Nikakvi prebjezi i nikakvi papci nisu ovdje. Ovdje su oni koji su branili i gradili Semberiju, koji su ostali dosljedni svojim idejama. Ovdje su i mladi koji znaju ko su i šta su i od toga ne odustaju. Jedinstvo naroda nam je na umu. Uvijek.

Gospodin Marković neka živi u svojim nerealnim ubjeđenjima. Stranka demokratske Srpske Semberija je demokratska organizacija koja brani svačije pravo na mišljenje. Ali ako je nerealno, treba to reći.
Mi biramo realnu politiku i stalnu borbu za ciljeve Srpske i Semberije.

Do pobjede, do jedinstva!

(STRANKA DEMOKRATSKE SRPSKE SEMBERIJA – MIĆO MIĆIĆ)