FORMIRAN IZBORNI ŠTAB MLADIH KOJI PODRŽAVAJU MIĆU MIĆIĆA ZA GRADONAČELNIKA :: Semberija INFO ::

 

FORMIRAN IZBORNI ŠTAB MLADIH KOJI PODRŽAVAJU MIĆU MIĆIĆA ZA GRADONAČELNIKA


U prostorijama Stranke demokratske Srpske - Semberija, danas je održan radni sastanak predstavnika aktiva mladih svih političkih stranaka koalicije koja podržava Miću Mićića kao kandidata za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima. 



Pored predstavnika aktiva mladih, sastanku na kojem je diskutovano o osnivanju zajedničkog Izbornog štaba  ovih stranaka, prisustvovali su aktuelni gradonačelnik Mićo Mićić i predsjednik Izbornog štaba SDS Semberija, Predrag Jović.



„Mladi u ovom gradu imaju iste ciljeve, želje, često i probleme. Najbolji način da se problemi riješe a ciljevi i želje ostvare, upravo je zajedništvo. Mnogo toga je urađeno na tome da se kvalitet stanovništva u Bijeljini poboljša i to je ono što je pokretačka snaga da se nastavi dalje“ - zaključak je današnjeg sastanka.  



Ubuduće će Izborni štab zasjedati jednom sedmično, planirajući zajedničke akcije kojima će se doprnositi promociji grada, realizaciji projekata i stvaranju kvalitetnijeg i ljepšeg ambijenta za život.
Cilj je svima isti – bolja budućnost za građane Bijeljine,  a jedinstvo je jedan od preduslova da se u tome uspije, poručuju mladi ovih političkih stranaka.

SDS Semberija - Mićo Mićić