Socijalistička partija, GO Bijeljina: Mladi u politici :: Semberija INFO ::

 

Socijalistička partija, GO Bijeljina: Mladi u politici


Danas 6. septembra Aktiv mladih Gradskog odbora Bijeljina Socijalističke Partije organizovao je savjetovanje mladih pod nazivom „MLADI U POLITICI“. Savjetovanje je organizovano u prelijepom ambijentu Gostione vinarije „Naša Tavna“ u neposrednoj blizini manastira iz XIII vijeka po kome vinarija i nosi ime.
 
Na ovom skupu mladih socijalista Bijeljine prisustvovali i prisutnima su se obratili Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Bijeljini Nedeljko Jović, Potpredsjednik Socijalističke partije Dalibor Stević i Predsjednik Aktiva mladih Davor Strika.


 
Mladim socijalistima iz Republike Srpske pridružili su se i drugovi iz Socijalističke partije Srbije Predsjednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković, Narodni poslanik u Skupštini Srbije i Predsjednik Socijalističke omladine u Vojvodini Boris Novaković, poslanik u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine.
 
Posebnu čast mladim socijalistima učinio je svojim prisustvom Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić.
 
Mladi socijalisti iz Bijeljine diskutovali su sa gostima o tome kako vide svoju ulogu u kreiranju politika. Mladi poslanici iz Srbije svojim drugovima iz Republike Srpske prenijeli su svoja iskustva iz političke borbe, naročito iskustva iz prethodne izborne kampanje koja je u velikoj mjeri bila drugačija od svih prethodnih.
 
Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izrazio je svoje veliko zadovoljstvo skupom mladih socijalista i istakao da na ovakvim skupovima omladinci Socijalističke partije  uvijek potvrde njegov stav da oni nisu samo budućnost nego i sadašnjost partije i cijelog društva.
 
Nedeljko Jović naglasio je da je ponosan na Aktiv mladih gradske organizacije koju vodi, te da se to vidi i po tome što je na listi za odbornike na predstojećim lokalnim izborima u Bijeljini veliki broj mladih ljudi, te da je siguran da će omladinci opravdati povjerenje koje im Socijalistička partija pruža.
 
Predsjednik Aktiva mladih Gradskog odbora Bijeljina Socijalističke partije zahvalio se drugovima iz Socijalističke partije Srbije, rukovodstvu Aktiva mladih Socijalističke partije, Gradskom odboru, a naročito Predsjedniku Socijalističke partije bez čije nesebične podrške ovaj skup i naš politički aktivizam ne bi bili mogući. „Na nama je da naporno radimo i gradimo Socijalističku partiju sa obje strane Drine, jer samo sa jakom Socijalističkom partijom i Srbija i Republika Srpska mogu biti jake“, rekao je Cvijanović.
 
Aktiv mladih Gradskog odbora Bijeljina
Socijalistička partija