SKUPŠTINA GRADA BIJELjINA 10. SEPTEMBRA :: Semberija INFO ::

 

SKUPŠTINA GRADA BIJELjINA 10. SEPTEMBRA


Sjednica Skupštine Grada Bijeljina biće održana 10. septembra u Centru za kulturu, dogovoreno je na međustranačkom sastanku. Predsjednik Skupštine Aleksandar Đurđević, rekao je da će na dnevnom redu biti nekoliko informacija, među kojim su upis u školu, žetva, rad komunalnih preduzeća, a na dnevnom redu biće i odluka o subvencionisanju prevoza učenika u iznosu od po 30 KM.



- Ono što je takođe bitno istaći je informacija da će na sjednici Vlade RS biti nekoliko tačaka koje se odnose na Grad Bijeljinu. Kao što je ranije dogovoreno, preduzeće AD „Grad“ bi trebalo da pređe u vlasništvo Grada Bijeljina, a to nam otvara mnoge mogućnosti, među kojima je i otvaranje nove industrijske zone. Takođe će se razmatrati i odluke po pitanju zemljišta, izgradnji nove školske dvorane i td. Za naše građane je značajno naglasiti i da će se na sjednici Skupštine Grada Bijeljina, koja je planirana za kraj septembra, donijeti odluka o smanjenju cijene vode, a razmatraćemo i Nacrt budžeta“, rekao je Đurđević i dodao da će skupštinski materijali, medijima biti dostavljani u elektronskoj formi.

- Pokrenuću inicijativu i da svi odbornici preuzimaju materijale u elektronskoj formi, jer na taj način smanjujemo troškove, ali doprinosimo  i očuvanju životne sredine“, najavio je Đurđević.

Foto - B.Milošević