TRAGEDIJA U BIJELjINI, POGINUO MOTOCIKLISTA :: Semberija INFO ::

 

TRAGEDIJA U BIJELjINI, POGINUO MOTOCIKLISTA


Foto: InfoBijeljina
Pedesetdvogodišnji motociklista poginuo je večeras u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bijeljini, potvrdila je Aleksandra Marić, portparol PU Bijeljina.

"Saobraćajna nesreća sa smrtnom posljedicom se dogodilaoko 21.15h u Bijeljini na kružnom toku kod TC FIS, gdje je usljed slijetanja motocikla marke ''Kavasaki'' smrtno stradao P.B.", rekla je Marićeva.
 
Dodala je da je izlaskom radnika hitne pomoći konstatovana smrt lica. Policijski uviđaj je u toku,saobraćaj na izlazu iz Bijeljine se odvija usporeno, a osvemu je obavješten i dežurni tužilac.
 
Ovo je inače danas treća tragedija na putevima u Republici Srpskoj u kojoj su smrtno stradali motociklisti, od kojih su dvije na putevima Policijske uprave Bijeljina.
 
Podsjećamo, tridesetjednogodišnji muškarac čiji su inicijali S.P. iz Višegrada poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u mjestu Rodić Brdo, na magistralnom putu Višegrad - Vardište, dok je četrdesetčetvorogodišnji motociklista A.R. iz Brčkog poginuo takođe u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Pelagićevu.

(InfoBijeljina)