Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Bijeljina: Poziv za iskazivanje interesa za učešće na obuci :: Semberija INFO ::

 

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Bijeljina: Poziv za iskazivanje interesa za učešće na obuci


Nakon  uspješno realizovane obuke prošle godine,  Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Bijeljina  i ove godine organizuje obuku na temu „Instrumenti za identifikaciju i pripremu razvojnih projekata“. 
 
Riječ je o trodnevnoj, besplatnoj obuci koju Agencija provodi za područje Grada Bijeljina, a koja je namijenjena zaposlenima u jedinicama lokalne samouprave ili lokalnim razvojnim agencijama. 
 
Obuka podrazumijeva rad u grupama, na konkretnim projektni prijedlozima, prema metodologiji koja je trenutno najrasprostranjenija kod međunarodnih donatora. Nakon obuke, institucije dobijaju osposobljen kadar koji u skladu sa potrebama može samostalno (ili u projektnom timu) da identifikuje i razvija projektne prijedloge prema fondovima Evropske unije i drugim donatorima u Bosni i Hercegovini.

Ovim putem pozivamo Vas da iskažete zainteresovanost za učešće u navednoj obuci  na imejl: agencijamsp.bn@gmail.com  a najkasnije do petka 21.08.2020. godine.
 
Termini o održavanju obuke biće naknadno utvrđeni.