Trivković: Moj prioritet je pomoć semberskom poljoprivredniku :: Semberija INFO ::

 

Trivković: Moj prioritet je pomoć semberskom poljoprivredniku


Dužnost vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za poljoprivredu u Gradskoj upravi grada Bijeljine danas je  zvanično  preuzeo magistar poljoprivrednih nauka Stevan Trivković.

Kao stručnjak u oblasti poljoprivrede, sa dvadesetgodišnjim iskustvom, obećava da će dati maksimum kako bi unaprijedio djelatnost Odjeljenja za poljoprivredu. 

- Moj prioritet će biti pomoć poljoprivrednim proizvođačima, da idemo u pravcu stvaranja boljih uslova kako bismo ojačali domaćeg proizvođača. Danas je imperativ proizvodnja zdrave hrane i nastojaćemo da sredstva koja ima Odjeljenje za poljoprivredu vezano za podsticaj usmjerimo na podršku domaćoj proizvodnji i da pomognemo ljudima u ovoj situaciji kakva jeste. Širenje epidemije korona virusa uticalo je i na poljoprivrednu proizvodnju koja takođe trpi značajne gubitke, a mi ćemo učiniti koliko možemo kako bi se nastala šteta ublažila, izjavio je Stevan Trivković.

Trivković ovom prilikom podsjeća kako sve zemlje svijeta vode strateške bitke za proizvodnju hrane, a mi imamo sreću da naša Semberija ima izuzetno veliki potencijal za proizvodnju zdrave hrane. 

- Semberija ima potencijal i mi moramo pokloniti maksimalnu pažnju kvalitetnoj poljoprivrednoj proizvodnji, poručuje v.d. načelnik Odjeljenja za poljoprivredu, magistar poljoprivrednih nauka Stevan Trivković. 

Semberija info