POTPISAN SPORAZUM DVA POKRETA O ZAJEDNIČKOJ ODBORNIČKOJ LISTI :: Semberija INFO ::

 

POTPISAN SPORAZUM DVA POKRETA O ZAJEDNIČKOJ ODBORNIČKOJ LISTI


Pokret za Bijeljinu i GO NDP Bijeljina, potpisali su koalicioni sporazum  o formiranju zajedničke odborničke liste za predstojeće lokalne izbore.

-Za nepune dvije godine koliko postoji Pokret za Bijeljinu, uspjeli smo da napravimo dobru stranačku infrastrukturu, a kroz niz svakodnevnih aktivnosti, ukazujemo i predstavljamo građanima, kako ćemo raditi u narednom periodu kad preuzmemo odgovornost u vođenju vlasti u Gradu Bijeljina.

Našu širinu i spremnost pokazujemo i danas, kad smo napravili dogovor sa NDP da nastupamo zajedno na lokalnim izborima. Mislimo da je svim građanima i političkim partijama potrebno političko jedinstvo i da je dosta razjedinjavanja.

Zajedničkim snagama želimo da ostvarimo dobre rezultate, da učestvujemo u izgradnji Bijeljine i velikim infrastrukturnim projektima, te da zajedničkim snagama pomognemo svim građanima Bijeljine“, rekao je Milenko Mitrović predsjednik Pokreta za Bijeljinu. On je naglasio da ove dvije partije nisu u koaliciji zbog cenzusa.

-Obje partije su parlamentarne u Bijeljini i zajedno idemo na izbore da pokažemo da smo jedinstveni, a sigurni smo da ćemo imati pet odborničkih mandata i 6. 000 glasova“, rekao je Mitrović. Predsjednik GO NDP Milan Ljubojević, rekao je da je je ovo prvi put da dva pokreta idu zajedno, a ne dvije politike.

-Baziraćemo se na lokalnu zajednicu, jer nam je cilj boljitak Semberije. Sve dobro ćemo podržati, a što nije dobro, nećemo“, rekao je Ljubojević. Na odborničkoj listi će biti 26 kandidata Pokreta za Bijeljinu, a NDP 10.

Semberija info