V.D. DIREKTOR BOLNICE PROF. DR ZLATKO MAKSIMOVIĆ: KREĆEMO U REORGANIZACIJU :: Semberija INFO ::

 

V.D. DIREKTOR BOLNICE PROF. DR ZLATKO MAKSIMOVIĆ: KREĆEMO U REORGANIZACIJU


Novoimenovani v.d. direktora  Bolnice  prof. dr Zlatko Maksimović na konferenciji za novinare, rekao je da će se maksimalno potruditi da sa radom počne Virusološka laboratorija, a već je za mikrobiologiju angažovan mikrobiolog iz Zvornika.

-Od danas je sa nama, kao saradnik Bolnice i epidemiolog,  prof. dr Biljana Mijović iz Insituta za javno zdravstvo. Situacija nije sjajna, imamo dosta pacijenata u Kovid bolnici, a za rad Kovid bolnice od danas je zadužen dr Mikajlo Lazić“, rekao je dr Maksimović i naglasio da je već jutros održan stručni kolegij ali i krizni štab Bolnice, a narednih dana očekuje dolazak i ekipe doktora iz UKC-a, kako bi zajedno procijenili situaciju i preduzeli dodatne korake, po pitanju borbe protiv vorusa korona.

-Sa zaposlenim u Bolnici imam dobru saradnju, krećemo u reorganizaciju kako bi se uspostavili drugi proncipi rada, tako da ćemo se se u narednim danima  maksimalno posvetiti kvalitetnom radu ove zdravstvene ustanove u interesu zaposlenih i naših građana“, rekao je dr Maksimović. Konferenciji za novinare prisustvovali su i najbliži saradnici dr Maksimovića, a prisutan je bio i zamjenik gradonačelnika Grada Bijeljina.

Semberija info