Cilj Bijeljine je da postane moderan evropski Grad :: Semberija INFO ::

 

Cilj Bijeljine je da postane moderan evropski Grad


Tradicionalni novogodišnji prijem Gradonačelnika Miće Mićića za predstavnike međunarodnih misija i organizacija upriličen je i ove godine. Prijemu su prisustvovali predstavnici Delegacije Evropske Unije u BiH, Kancelarije visokog predstavnika i OEBS-a.



​- Gradska uprava aktivno sarađuje sa velikim brojem međunarodnih organizacija i ta saradnja je kvalitetna i korisna, s obzirom na to da je riječ o implementaciji velikog broja projekata - navela je šef 
gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Ankica Todorović, dodajući da je opredjeljenje Gradske uprave realizacija projekata čiji je krajnji i najvažniji cilj unapređenje kvaliteta života građana Bijeljine.
Gradonačelnik Mićo Mićić poručio je da Bijeljina kru
pnim koracima ide naprijed, kada je riječ o razvoju.
- Današnji prijem smo organizovali da izrazimo zahvalnost zbog podrške i saradnje koju imamo sa stranim misijama i donatorima. Prednjačimo u poštovanju ljudskih prava i svih sloboda, s ciljem da postanemo moderan evropski Grad u kome će se svi građani osjećati bezbjedno i slobodno - istakao je Mićić, izražavajući zadovoljstvo što je veliki broj međunarodnih organizacija ukazao povjerenje Bijeljini na ovom putu.
Prijem je bio prilika i za osvrt na saradnju u 2018. godini, odnosno, razgovor o mogućnostima za saradnju u narednoj godini.

Izvor: Grad Bijeljina/Jelena Šarenac Burić