Administracija Grada Bijeljina: Najave za utorak 18.12.2018. :: Semberija INFO ::

 

Administracija Grada Bijeljina: Najave za utorak 18.12.2018.


U utorak, 18. decembra 2018. godineGradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić sa saradnicima organizovaće tradicionalne prijeme za predstavnike sportskih klubova i predstavnike nevladinih i omladinskih organizacija, kako bi im tom prilikom izrazili zahvalnost za saradnju u godini na izmaku, ali i razgovarali o saradnji u narednoj godini.

Prijem za predstavnike sportskih klubova biće održan u Velikoj sali u glavnoj zgradi Gradske uprave Grada Bijeljina, sa početkom u 10:00 časova.

Prijem za predstavnike nevladinih i omladinskih organizacija biće održan u Velikoj sali u glavnoj zgradi Gradske uprave Grada Bijeljina, sa početkom u 12:00 časova.

Istog dana, biće upriličeno potpisivanje i uručivanje ugovora za sanaciju stambenih jedinica za 54 korisnika  programa za oporavak od poplava, koji implementiraju Gradska uprava i  UNDP, a finansira Evropska unija.
Uručivanje je planirano za 14:00 časova u Velikoj sali u glavnoj zgradi Gradske uprave Grada Bijeljina, a uručiće ih gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Izvor: Grad Bijeljina