Puna podrška SPS-a Mićiću za gradonačelnika :: Semberija INFO ::

 

Puna podrška SPS-a Mićiću za gradonačelnika


U prostorijama Stranke demokratske Srpske Semberija –Mićo Mićić potpisan je sporazum između SDSS-a i Socijalističke partije Srpske, na osnovu kojeg je SPS pružio punu podršku Mići Mićiću za kandidata za dužnost gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. 

Šef Povjerenstva Gradskog odbora  Socijalističke partije Srpske Srđan Mijatović istakao je da saradnja sa Strankom demokratske Srpske Semberija- Mićo Mićić  donosi dobro za Semberiju.


 
- Sinergija je to republičke i lokalne vlasti, sve zarad naših sugrađana i zarad završetka brojnih projekata koji su započeti u nekom prethodnom periodu, čak su neki bili zastali u svom razvitku.  Gradonačelnik Mićo Mićić je u prethodnom periodu napravio niz sporazuma sa drugim političkim partijama i sa Vladom Republike Srpske i očekujem da u narednom periodu svi ti sporazumi počnu da se realizuju, a sve za dobrobit naših sugrađana i da u narednom periodu razvijamo Semberiju, da naš grad bude bolji i da se razvija u skladu sa velikim evropskim gradovima, izjavio je Srđan Mijatović.  

Mićo Mićić je rekao da Socijalistička partija Srpske  može pomoći da se u narednom periodu naprave lijepe stvari i lijepi projekti za naš grad.

- Opredjeljenje Stranke demokratske Srpske Semberija je da napravimo široku koaliciju koja podrazumijeva podjelu vlasti, ali, što je i puno bitnije, podjelu odgovornosti na sve nivoe vlasti. Neke projekte mi nikada nismo mogli sami uraditi, kao što je auto-put, nova autobusna stanica, dovođenje gasa u grad itd., i zato smo odlučili da napravimo široku koaliciju gdje ćemo podijeliti prije svega odgovornost u rješavanju tih pitanja. Socijalistička partija Srpske je nova politička snaga, sa ljudima koji su iskusni, imaju jedan dio narodnih poslanika koji  će, sigurno, sa svpojim iskustvom i zalaganjem u Narodnoj skupštini pomoći našem gradu u projektima koje hoćemo da realizujemo,  ističe Mićić. 

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak kaže da SPS daje punu podršku zajedničkom kandidatu Mići Mićiću za dužnost gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

- Mićo Mićić je rekao da želi da građani Bijeljine dobiju bolje uslove za život. Mi u Socijalističkoj partiji Srpske smo to prepoznali  i znamo da je građanima Bijeljine svakako potrebna autobuska stanica i studentski dom, a i svim građanima Republike Srpske novi auto-put da se povežemo sa našom maticom Srbijom. Dajemo punu podršku Mićiću i mislim da ćemo imati jako dobru saradnju, poručio je Selak. 

Semberija info