SEMINAR: FEJSBUK I INSTAGRAM MARKETING U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

SEMINAR: FEJSBUK I INSTAGRAM MARKETING U BIJELjINI


Agencija za marketing Wizard Media organizuje  seminar iz oblasti digitalnog marketinga „Kako se uspješno oglašavati na društvenim mrežama?”.

Naučite  sve o Fejsbuk (Facebook) i Instagram marketingu.  Kako se uspješno oglašavati, copywriting sistem za kreiranje oglasa, pravila i alati za dizajn oglasa, Fb algoritam i Ads manager, PRO načini oglašavanja…samo su neki od modula koji će biti obrađeni na seminaru.

Seminar se održava u hotelu „Drina” u Bijeljini 18. juna 2020.godine sa početkom u 10:00 časova. Rok za prijave je 16. jun 2020.godine.

Renomirani predavač iz oblasti digitalnog marketinga i online biznisa FARIS BIOGRADLIĆ na ovom seminaru entuzijastično će učesnicima prenijeti znanje o digitalnom marketingu, sa fokusom na Fejsbuk marketing i pridobijanje novih kupaca onlajn.

Naučićete kako Fejsbuk algoritam funkcioniše i kako zajednički sarađivati sa njim da biste mogli konstantno ostvarivati super rezultate!

Korak po korak naučićete kako lansirati PRO FB kampanje, kako targetirati, koje metrike pratiti, kako optimizovati kampanje i kako dugoročno održavati “živim” dobre i profitabile kampanje!

Kroz konkretne primjere pokazaćemo kako sve funkcioniše, i što je najbitnije, kako da taj sistem marketing automatizacije integrišete u vaš biznis!

Opširnije o seminaru možete pročitati na  OVOM LINKU.