BIJELjINA - Sutra potpisivanje ugovora o partnerstvu: Podrška preduzetništvu :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA - Sutra potpisivanje ugovora o partnerstvu: Podrška preduzetništvu


Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić potpisaće sutra, 9. juna, sa predstavnicima Investicione fondacije IMPAKT iz Sarajeva Ugovor o partnerstvu na realizaciji programa podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja na području Grada Bijeljina. 
 
Ugovor će biti potpisan u maloj sali Gradske uprave, sa početkom u 9 časova. 
 
Investiciona fondacija IMPAK, putem Projekta zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje uz podršku Vlade Švajcarske, a koji je tokom 2018. i 2019. godine u saradnji sa 32 lokalne zajednice u BiH realizovao YEP Inkubator poslovnih ideja u kojem je podržano osnivanje 120 novih poslovnih poduhvata širom BiH, nastavlja realizaciju aktivnosti koje se odnose na podršku razvoju preduzetništva i očuvanju radnih mjesta, u saradnji sa lokalnim zajednicama u BiH.
 
U okviru saradnje između Investicione fondacije IMPAKT i Grada Bijeljina već se realizuje program mentorske i savjetodavne podrške za postojeće preduzetnike, a program će obuhvatiti preduzetničku obuku, te finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za 10 poslovnih poduhvata na području grada.

​Grad Bijeljina